Szállítási feltételek

A www.mykulzer.hu/akciok oldalon leadott megrendelés közvetlenül a Kulzer Hungary Kft. Ügyfélszolgálatára érkezik, de a megrendelés teljesítését minden esetben a Kulzer Hungary Kft. viszonteladói végzik. A mykulzer.hu oldalon online vásárlásra nincs lehetőség.

A rendelésről automatikus e-mailben visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre a megrendelőnek, mely csak a megrendelés leadásának sikerességét igazolja, ez egyelőre nem a megrendelés visszaigazolása.

A visszaigazolás tartalmazza a megrendeléshez tartozó egyedi rendelési kódot, melyre hivatkozva érdeklődhet megrendelése státuszáról.

A megrendelés elküldése után a Kulzer Hungary Kft. Ügyfélszolgálata 48 órán belül a rendelésben megadott telefonszámon felveszi a megrendelővel a kapcsolatot, mely során visszaigazolja a rendelést és a megrendelővel egyeztetve kiválasztásra kerül a teljesítő viszonteladó.

A teljesítő viszonteladó meghatározását követően ügyfélszolgálatunk továbbítja a megrendelő rendelését a viszonteladónak, aki egy héten belül felveszi a kapcsolatot a megrendelővel a kiszállítás, számlázás, fizetés és az esetleges üzembe helyezés pontos részleteit illetően.

Az egyeztetés után a viszonteladó a megbeszélt feltételek alapján kiszállítja a megrendelt csomagot.

A számlázási és fizetési teljesítés minden esetben az aktuálisan kiválasztott teljesítő viszonteladó üzletszabályzata szerint alakul, ezért a Kulzer Hungary Kft. felelősséget nem vállal.

A megrendelő a termékekkel kapcsolatos vásárlást követő kérdéseit és garanciális vagy szerviz igényeit minden esetben a terméket kiszállító viszonteladón keresztül rendezheti.