Ez Kerámia vagy természetes fog?
Ez Signum!

Le fog nyűgözni, hogy egy kompozit  rendszer képes versenyre kelni a kerámia restaurációkkal. A micro szemcsézettségnek és az egyedülálló matrix formulának köszönhetően a hosszútávú siker biztosított!

Signum név alatt egy rendszert értünk, ami sepciális leplező kompozitokból, kompozit festékekből, kompozit bondokból és kiegészítőkből áll. A Signum leplező rendszer a Kulzer több évtizedes kutatásainak és fejlesztéseinek az eredményein alapszik.

HeraCeram kerámiákkal megyező matrix elmélet biztosítja, hogy egy restauráción belül a kermia és a kompozit leplezés tökéletesen passzoljon egymáshoz. A Signum rendszeren belül megtalálhatóak folyékony és paszta állagú kompozitok, hogy stílusodnak megfelelően tudd kiválasztani a megfelelő konzisztenciát. A Signum több, mint egy kompozit rendszer, a Signum a mesteri pótlások világa!

A Signum Rendszer

Signum cre-active
Kompozit festékrendszerrel lenyűgöző individuális karakterizáció érhető el a különböző fogfelszíneken.
8db színből és 2db lezáró kompozitból épül fel a rendszer.

Signum matrix
A Signum Matrix rendszer utántöltői folyékony konzisztenciában áll a rendelkezésedre, amely az összes Signum kompozittal kompatibilis. A Signum matrix anyagokkal szabadon imitálni tudod a természetes fogakra jellemző opáleszcenciát, fluoreszcenciát és transzparenciát.
Signum composite, Signum composite flow

Vázanyagok leplezésére.

Signum ceramis
Vázanyag nélküli restaurációkhoz, nano-hibrid kompozit.
(inlay, onlay, overlay, kompozit korona)
Signum kiegészítők
Bondrendszer minden anyaghoz, kompozitok kidolgozására és polírozására szolgáló eszközök, polírozó paszták, polimerizáló eszközök

The Project

A „The Project” videó, ami Szepeshelyi Szabolcs fogtechnikus koncepció munkáját mutatja be!
Szabi régi elképzelését valósította meg: egy olyan koncepció fogsort készített el teljes egészében Signum és Pala anyagok felhasználásával, ami nem kerül szájba, viszont teljesen szabadjára engedhette a művészetét, így jött létre a The Project fogsor, amely esztétikailag élethű, funkcionálisan pedig minden szabálynak megfelel.

Felhasznált anyagok: Pala Prémium fogak, Pala Aislar, Paladon65, Pala Cre-Active, Palaseal, Signum Ceramis, Signum Cre-Active, Signum Connector

Vedd fel a kapcsolatot!

Érdekel valamely termék? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

László Prazsák
Sales & Marketing Coordinator HU

+36 30 701 5258
laszlo.prazsak@kulzer-dental.com

Bővebb termékleírásokat az angol nyelvű oldalunkon találsz.