Miért előnyösebb a javítás a cserénél?

A szájban lévő restaurációk kisfelületű, helyi sérülései, például a törések vagy lepattanások okozta hiányok esetében a szakemberek gyakran a restauráció teljes cseréje mellett döntenek.

De felmerül a kérdés: vajon minden esetben szükség van erre?

Minden egyes csere szövetvesztéssel jár, ezért a páciens szemszögéből fontos tényező, hogy a lokális javítások segítenek megőrizni a lehető legtöbb ép fogszövetet, miközben az érintett restaurációk élettartama jelentősen meghosszabbodik.

Az intraorális javítások legmegfelelőbb eszköze:
Gluma Bond Universal 

LETÖLTHETŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Hatékonyság

Mivel a Gluma Bond Universal egyetlen palackban van, és számos fogászati anyaggal kompatibilis, kizárt minden, korábbi javító készletekkel kapcsolatos zavaró tényező.

Megbízhatóság

A Gluma Bond Universal megbízható és hosszú távú kötési szilárdságot biztosít minden fogászati anyaggal (kompozit, kompomerek, arany, nem nemesfémek, cirkónium, szilikát kerámiák) mind dentin, mind zománc esetében. A legtöbb anyag esetében elegendő egyetlen palack használata. Csak a szilikát kerámia felületeken kell alkalmazni intraorálisan a Gluma Ceramic Primer-t, a Gluma Bond Universal előtt.

Biztonság

A fogorvosnak nem kell veszélyes hidrofluor savat használnia a páciens szájában.

Elégedettség

A fogorvos a lokális javítással növeli a restauráció élettartamát, és így megőrizheti a betege számára a lehető legtöbb ép fogszövetet. A javítás a leginkább költséghatékony és időtakarékos megoldás a páciensek számára.

Azáltal, hogy a betegeket olcsó, korszerű, nem invazív kezelésben részesíti, a fogorvos a garanciális igények kielégítését egyetlen időpontba tudja sűríteni, ezzel pedig okosan és takarékosan használhatja a saját és a fogtechnikus kollégájának idő- és erőforrásait.

Egy kisebb fémkerámia sérülés ellátása Gluma Bond Universallal

1. Lepattant kerámia leplezés fémkerámia híd felületről.
A felületet finom gyémántfúróval érdesítették.

2. Helyreállításhoz előkészített, homokfúvott felület.

3. Gluma Ceramic Primer használata a szilikát/üvegkerámia felület előkezelésére.
A GLUMA Bond Universal applikációja, szárítás és polimerizáció.

4. A kilátszó fémfelület maszkolása Charisma Opal Flow Baseliner árnyalatával, helyreállítás Charisma Topaz tömőanyag felhasználásával, majd polírozás.

5. A helyreállított restauráció.

Intraorális javítás lépésről lépésre

Sajátítsd el a Gluma Bond Universallal történő  helyreállítást rövid videóink segítségével!

1. Szilikát/üvegkerámia leplezés sérülésének javítása

2. Fémmentes (cirkónia) restauráció sérült kerámia leplezésének helyreállítása

Kérdéseid merültek fel a használat során?
Itt megtalálod a válaszokat!

Gyakran Feltett Kérdések az intraorális javításról

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesülhet az újdonságokról

(A hírlevelek informálják Önt a termékeinkről, a céggel illetve az iparággal kapcsolatos újdonságokról, eseményeink promóciójáról és a Kulzer kampányairól. A hírlevelet kb. 2-4 héten belül elküldjük, és Önnek lehetősége van bármikor leiratkozni minden hírlevélről.)