Loading Map....

Időpont
Dátum: 2017.11.17.
09:00 - 14:00

Helyszín
Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar

Kategóriák


Találjon ki a fémmentes fogpótlások dzsungeléből!

Az indikációtól a beragasztásig minden lépésről naprakész információkat kaphat Magyarország egyik legfelkészültebb és leggyakorlatiasabb előadójától,
Dr. Götz Gergelytől.

Nagysikerű, teltházas előadás sorozatunkat most Nyíregyházán folytatjuk.

Ezen a kurzusunkon feleleveníthetik a kavitás preparálásának irányelveit, illetve az elkészült preparátum lemintázásának eszközeit, technikáját.

Segítséget kapnak a megfelelő anyag kiválasztásában: teljes kerámia, prés kerámia, cirkon, lítium diszilikát vagy kompozit?

Mikor melyik a legmegfelelőbb? Előnyök-hátrányok.

Megkérdeztük Dr.Götz Gergelyt, ő miért tartja fontosnak ezt a témát?

“A korábbi évekhez képest napjainkban azt mondhatjuk, hogy információ dömpingben élünk. A hagyományos írott sajtón, a képes fogászati magazinokon kívül már az interneten is tájékozódhatunk a fogászat legújabb innovációiról, az új anyagokról és az új technológiákról.

Azonban ezek a hírek már nem csak számunkra, hanem a pácienseink számára is többnyire hozzáférhetővé váltak. Egyre gyakrabban találkozunk “felkészült” pácienssel, aki konkrét elvárásokkal érkezik a rendelőnkbe.

Tisztában kell lennünk a lehetőségeinkkel és nem engedhetjük meg, hogy zavarba hozzon bennünket a páciensünk. Ahhoz, hogy adekvát kezelést tudjunk nyújtani, feltétlenül szükséges a rengeteg anyag és módszer között eligazodni, szükséges ismerni az indikációkat, a kontraindikációkat, az egyes módszerek és anyagok előnyeit és hátrányait.

Bízom benne, hogy a továbbképzés során sikerül mindezt a helyére tenni.”

Hogy ez mennyire sikeres vállakozás, azt egy korábbi továbbképzés után az egyik résztvevő fogalmazta meg frappánsan:

”Dr. Götz Gergely előadása nagyon tetszett, mert véleményem szerint kellőképpen gyakorlatias, és külön kiemelném, hogy a hétköznapi praxis valóságát igyekezett szemléltetni. Az előadás részletesen bemutatta a témakört. Az esetekről készült fotók nagyon tanulságosak voltak, ezekből nagyon sokat lehet tanulni!

Már az egész megközelítés eleve szimpatikus volt. A „tudományoskodást” az ember próbálja követni, de sajnos annak nagy részét nem tudja megvalósítani a hétköznapi gyakorlatban. Nekem külön tetszett a tapasztalati megközelítés, az előadás ebből a szempontból nagyon hasznos volt, mert a gyakorló fogorvosoknak véleményem szerint a mindennapi praxisban felhasználható információkra van szükségük…”

Ne hagyja ki a lehetőséget Ön sem!

Regisztráljon az alábbi elérhetőségeken:

Magyar Krisztina +36 30 499 20 20

Dandé Richárd +36 30 274 55 51