Kiválóság + Tapasztalat = oxasil®.

Még jobbat, még pontosabban, még gazdaságosabban…

Az Optosil / Xantopren termékek 1965 óta megbízható és rendkívül kedvelt lenyomatanyagai a fogorvosi rendelőknek világszerte.

Oxasil, mi ez?

Az oxasil az Optosil/Xantopren család továbbfejlesztett verziója, kézi keverésű
C-szilikon lenyomatanyag

  • Az oxasil ízesített, elnyújtott idejű dimenzióstabilitással és rendkívül aktív bázis/aktivátor rendszerrel rendelkezik
  • Indikációk széles skálájához alkalmazkodó konzisztencia-variációk

Mi az, ami nem változik?

  • Az oxasil részletvisszaadó képessége az Optosil/Xantoprenhez hasonlóan kimagasló
  • Használat közben nem lép fel érzékenységi probléma sem a latex-szel, sem pedig a retrakciós oldatokkal kapcsolatban
  • Széles az indikációs skála: elsősorban a fogpótlások, koronák, hidak, Inlay-ek / Onlay-ek, funkcionális lenyomatok, illeszkedés-ellenőrzés,ideiglenes lenyomatok, anatómiai lenyomatok.

Miben más?

  • Az oxasilt keverés után gyors kötés jellemzi, miközben elegendő feldolgozási idővel is rendelkezik. A gyors kötés eléréhez nem érdemes telenyomni katalizátorral, a szokásosnál sokkal kevesebb katalizátor is elég. A keverés érezhetően könnyebbé vált, a katalizátor nem folyik ki.
  • A C-szilikon rendszerekre jellemző, hogy a kötési reakció során illékony melléktermékek szabadulnak fel, ami kismértékű zsugorodást eredményezhet, emiatt a lenyomatvételt követően a kész lenyomatokat célszerű rövid időn belül kiönteni.
    Ezzel szemben az Oxasil hosszabb ideig, akár 21 napig tartja a méret-stabilitását
  • Az oxasil 0,1 % borsmenta olajat tartalmaz. A kellemes, enyhe borsmenta ízesítés növeli a páciensek komfortérzetét lenyomatvétel közben.

Az oxasil kiemelkedik a versenyből nagyon aktív bázis és aktivátor rendszerével *
Az oxasil Light Flow és az oxasil Very Light Flow gyorsan megkötnek, miközben csak kis mennyiségű aktivátort használnak fel, ezért ez a tökéletesen kiegyensúlyozott rendszer az egyik legaktívabb a piacon.

*Az aktív rendszer optimálisan és leggyorsabban az oxasil bázis és aktivátor paszták között teljesít.  Más gyártók bázis pasztáival nem garantálható az eredmény.

Nincs változás – adagolás és keverés

Rendelési információk:

Segítsen tapasztalataival, ossza meg ötleteit!

Kérjük, ossza meg velünk az ötleteit és véleményét Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/KulzerHungary/